Lite sammanfattning :)

Lite sammanfattning från senaste tiden :)
 
Baloo har haft syssling Ådi på besök :) Sötnötter! Baloo tyckte det var extremt orättvist att han var tvungen att ligga still när Ådi gjorde så gott han kunde för att få fart på 45 kg rottweiler :)
 
 
Alltså... Vardagsrummet är till för avkoppling... Sjunka ner i den sköna soffan ,med ett glas vin, praliner och massor med avkoppling! Men NU!! Har lillebror flyttat in, första kvällen kom både träningsmatta och ett gäng med hantlar fram, vem sjutton har samvete att käka praliner då??? Jaja, det var hans första kväll här det ;) Nu har han börjat jobba på riktigt och insett att det finns vettigare saker att ägna sig åt på kvällarna, typ vila upp sig ;)
 
Som sagt numera både sambo och kollega med lillebror. Mamma är övertygad om att vi kommer gå varandra på nerverna, och jag har aldrig varit mer övertygad om hur fel hon har ;) 
 
 
Ååååkäääj!Så här är det! Bestämmer man sig för att starta upp en lek med en understimulerad rottweiler och ett rejält vedträ BÖR (ska) man ha lite mer skyddsutrustning än ett par jeans...
 
 
Jag har turen att ha ett jobb som bjuder på mycket variation, denna vecka har jag spenderat mycket tid på Frukt & Grönt! Superkul!
 
 
Gavel med massor av goda tomater :)
 
 
Vi trivs verkligen fantastiskt bra i nya huset... Men en "pryl" saknar  jag massor! Underbara badkaret! Här finns ett pyttelitet som det inte finns någon propp till! Mycket udda form på hålet också... Undrars om det finns att köpa propp som passar??
 
 
Problemlösande sonen kan han! Korken till raklöddret passade hyffsat iaf ;) Dock är ba´dkaret fortfarande lika litet...
 
 
Det här är ta mej sjutton tragedi på hög nivå!! HUR kan den mest användbara såsen någonsin utgå?? Just nu två stora frågor! 1: Är det ICAsom plockat den från sortimentet? 2: Är det Unilever som slutat tillverka?? Är det det första alternativet så söker jag lämplig person som kan gå till Coop åt mig och köpa upp deras lager!!:)

Kommentarer
Postat av: Åsa Tova Bergh

Kan absolut ställa upp som langare om den finns på Konsum... Här i byn vill vi gärna behålla våra två butiker och är alltså lika köptrogna på båda.

Kram!<3

2013-01-18 @ 20:55:23
URL: http://www.egetbevag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0