Tudelat...

Jag har funderat lett tag på att uppdatera bloggen… Men inte riktigt fått tummen ur… Vet inte hur jag ska skriva för att det inte ska bli allt för patetiskt…

 

Saken är den att, innan jag lämnade Häxa och strax efter kände jag mig helt förkrossad och alldeles helt trasig. Alltså, det gjorde så otroligt ont!! Vad är då patetiskt i det hela? Jo, det finns dom som råkar ut för betydligt värre saker än det här, riktiga tragedier :(  Jag kan inte ens föreställa mig HUR ont DET gör!

Men hur det än här, så har det här gjort förbaskat ont iaf… Det är i särklass det absolut jobbigaste beslut jag tagit, någonsin. Jag vette sjutton, men det dåliga samvetet gnager lite, just för att det är en situation jag själv satt mig i, ett beslut jag tagit helt själv…  Alltså, inget jag ”råkat ut för”…

 

Med tanke på hur jag mådde, från att jag bestämt mig för att omplacera Häxa tills det var dags att lämna henne, bävade jag för hur resan och själva ”lämnandet” skulle gå. Sååå mycket tårar, så fort jag tittade på henne, eller så fort någon nämnde henne, för att inte prata på OM någon nämde att hon skulle flytta.

 

Tack och lov följde Anna-Carin med mig på resan ner till Kungälv. Tusen, tusen tack, vännen! Jag är och var själv förvånad över hur lätt det gick. Helt säkert beror det på all positiv energi jag laddades med på vägen ner. Det ena ämnet efter det andra avhandlades, stundtals så skrattade vi så tårarna rann. Men oj, vad jag behövde det! Vi mötte upp Anette, pratade en stund och åkte hemåt, utan Häxa. Fortfarande förvånad över att jag inte brutit ihop… Resan hem blev minst lika galen som nerresan. Totalt tror jag vi åkte vilse fem gånger… Vi var iaf in i Uddevalla två gånger… Nä, man behöver inte passera Uddevalla när man åker från Göteborg till Säffle… Resan bjöd iaf på massor med skratt och tokigheter! DET är jag glad för, jag bävade för att fyra timmars störtgrin…

 

När jag kom hem var jag precis helt tom! Kändes så himla konstigt…

Efter det har det kommit lite pö om pö… Kikade in på Lindjax sida, under ”våra hundar”- Lindjax Häxa… kändes jättekonstigt… Läst tillbaka i bloggen, om när jag varit och hälsat på Clippa, om natten då valparna föddes. Om när jag fick reda på att det blev en Häxa till mig. Kollat på alla bilder jag tagit… Jag minns exakt känslostämningen bakom varje bild, minns varenda tillfälle. Allt kan väl egentligen sammanfattas med vansinnigt mycket glädje! Så otroligt många gånger den lilla galenpanna gjort mig så härligt glad! Hela hennes uppsyn gör mig glad!

Hade egentligen tänkt skriva mycket mer om ”dåtiden”, men det är banne mig skitjobbigt!!

 

Hur det än är, så är jag glad och nöjd med beslutet jag tagit. Jag vet att Häxa trivs hos Anette och Sverker och jag vet att de trivs med henne! Det är SÅÅÅ mycket värt! Tack gode gud för Facebook! Jag blir så glad varje gång det skrivits om Häxa, att jag ser att hon är så omtyckt och trivs. Och att hon verkligen får massor med tid!  Såååå, summan av det hela då… även om det är och har varit skitjobbigt (framförallt att skriva om det), så känns det ändå bra. Speciellt med tanke på hur jag jobbat de senaste veckorna.

 

 

Fördelen med att jobba mycket, är att tiden går så fort och jag hinner inte ”gräva ner mig”. Jobbet tar upp många av mina vakna timmar, och en del av de resterande också. Jag är väl lätt miljöskadad, men jag drömmer om statistik i alla former, försäljningssiffror, marginalkronor, varulass, julgodis, julbak och massor med annat ;)

 

Jag kan, utan att överdriva, påstå att jag har världens roligaste jobb! Så inspirerande och kul, mest hela tiden! (för övrigt, förbannat osvenskt att tycka att man har ett kul jobb)

Om det bara fanns nåååågra timmar till på varje dygn, skulle jag lätt kunna jobba lite till! Helt plötsligt känns 6-18 passen typ som halvtid :) Hjärnan går på högvarv hela tiden, med massor med idéer och nya planer. Och som vanligt kan jag inte vänta värst länge med att smida planer, helst ska det ske NUU!  Det lilla problemet är väl att det är så mycket jag vill göra just precis NU!

 

Men jag har en liten luddig lista på vad som ska göras precis just nu (typ på måndag), vad som ska göras nästa vecka, vad som ska göras nästa månad och vad som ska göras strax därefter… Kommer bli bra det här :)

 

För övrigt, händer det mycket spännande både ”här och där” nu, och jag är jäkligt glad för alla inblandade!

 

 

Summa summarum!! Översta delen av inlägget var apjobbig att skriva!! Den undre delen var betydligt lättare… Det ena ger det andra, helt enkelt…

 

Finaste, fina lilla Loppan♥


RSS 2.0