Medaljer!

Förmiddagen har jag och Häxa tillbringat på Sporthälla. Kommunmästerskapen i friidrott har gått av stapeln idag. Alla mellanstadieklasser i kommunen är med och fajtas om medaljer i de olika grenarna.

Timmy var med i Höjdhopp, längdhopp och kast med liten boll. I alla tre grenarna tog han bronsmedalj :) Ganska nöjd kille :) Timmy går ju nu i sexan, så det är sista året han är med. Faktiskt liiiite vemodigt för Mamman i huset ;) Barnen blir äldre och äldre och jag blir yngre och yngre, eller hur var det nu? Hur som, så är det så trevligt att strosa runt bland dessa ungdomar en dag. Alla i klassen är så himla mysiga och alla känner ju varandra väl vid detta laget. Timmys klass har ju hängt ihop i många år nu och har en hel del erfarenhet tillsammans. Både tråkiga, men framförallt mycket kul också! :) Hoppas klassen får hålla ihop när det ska börjas på högstadiet! Såååå nu kan jag förtränga ett tag till att han faktiskt SKA börja sjuan nästa år! :) Jag har mycket funderingar kring detta, men skuver detta åt sidan ett tag till :)

Som sagt, även Häxa var med.... MYCKET nyttig träning för henne, med alla barn som springer omkring, startpistoler, speaker, kulor som stöts och bollar som kastas! Har blivit för dåligt med den här typen av miljöträning! Men jag tycker ändå hon fixar det bra. Stirrig och på G var hon helt klart i början, men lugnade ner sig efter hand. Satt mest nyfiket och kollade på allt som hände runt henne :) Mest intressant var ju såklart kulstötningen och bollkastningen ;)

Bollen kastades ut av barnen och gicks med tillbaka av en funktionär.... Häxa hade nog gärna tagit uppgiften att springa tillbaka med den ;)


Hampus har varit hemma ett par dagar från skolan med feber. Imorgon är det dags att komma tillbaka till skolan igen :) Nu ska mamman i huset dela hans äpplen i fortsättningen, eftersom fröken har påpekat att det är såååå onödigt att slänga, när Hampus inte orkar äta upp!!?? Jaha, ååkäääj? Skulle knappast tro att Hampus vill ha den andra (som blivit brun) delen när han kommer hem från skolan...
Förövrigt så kan man ju undra vad hon har med det att göra??? Mig veterligen så är det inte hon eller skolan som betalar Hampus frukt?  *suck*

Nu är det dags att göra ett röj i röran här! Fattar faktiskt inte HUR det kan bli så stökigt, när aldrig någon är hemma? :O
När det är gjort kan jag med gott samvete ägna kvällen åt hundträning :)


Häxan har raggen på ;)
Favoritleksaken :)


Leksaken på väg tillbaks till matte... Häxan är lite "fin i kanten" av sig ;) Om Baloo kommer först fram till leksaken skulle hon aldrig drömma om att ta den från honom! Hon vänder glatt tillbaka, och väntar på att jag ska kasta om på nytt. Baloo däremot, resonerar väl typ helt tvärtom!! Han tvekar inte en sekund på att sno från Häxan, om hon får fatt på den först! Detta startar någon typ av symaskinsliknande beteende hos Häxa... Hon blir helt vansinnig, och Baloo flyr sin kos till mamman, bara för att minuten senare gör om samma misstag igen.... Minnesbilder?? Nope, inte en enda!!!


Baloo inser sekunden senare, att det här var kanske inte någon smart idé...


Häxa har insett att denna gången kommer Baloo först fram, lika bra att vänta här. Den kastas snart igen :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0