Går sådär bra för mig nu...

Hade precis skrivit ett låååångt inlägg om allt möjligt, men jag lyckades med att tappa bort det i cyberrymden! Grattis till mig!!! (saknar just nu den arga smilysen som fanns på blogtownn kan man få de även på blogg.se?)

Jaja, bryt ihop och kom igen, eller nåt...

Efter en jäkligt kul men hektisk dag på jobbet har jag ägnat mig åt att bara njuta i eftermiddag! Först en tur till tjärnet med Baloo och Inez. Jag njöt med en god macka, Inez hon simmade, simmade och simmade. Hade jag inte sagt till på skarpen så hade hon antagligen tuffat runt som en ångbåt ännu =) Baloo då? Jodå, som vanligt roade han sig med att frösöka gräva undan allt vatten… Men kul hade de bägge två ;)

 

När jag kom hem packade ja in Häxa i bilen och vi begav hos till klipporna på Duse, där vi strosade runt länge och väl. Det är så fantastiskt fint därute, speciellt på kvällarna! Häxa plaskade runt en del i vattnet, men har inte vågat simma ännu. Förhoppningsvis kommer det snart! Men till årets stora skräll då, JAG badade! Alla som vet vilken badkruka jag är,  förstår ju nu att det börjar stiga till riktigt behagliga temperaturer!

Vi avslutade med att ta en promenad över campingen. Jäklars! Jag har inte varit där på flera år, vad fint det blivit! 

 

Hade varit en perfekt kväll att fota, men tyvärr hade jag lånat ut kameran till andra hälften som är på rally (ytterligare en stor skräll, att jag lånar ut den). Dessvärre helt i onödan, då minneskortet ligger kvar här hemma ;)

 

Denna helgen är almanackan heeelt tom! Tänkte spåra med bägge hundarna imorgon. Hmmm. Inez då?. Kanske ska höra med matten om även hon ska få sig ett spår? Så får det bli!


Här kommer ett par bilder på Häxa, som Lena tog på kennellägret
Kommentarer
Postat av: Ulli

Jag känner igen mig när det gäller badkruka!! Är likadan! Men häromdagen när jag va på källabacken tog jag mod till mig och dök i från bryggan!!! Hänger gärna på och spårar imöra! Vi kan väl hörs på luren:)

2010-07-16 @ 22:38:16
Postat av: Kicki

Kolla vilka fina öron hon har nu...efter att jag har "blåst" upp dom!! =D

2010-07-16 @ 23:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0