Här händer det grejer!

När Häxa kom hit tyckte ju Baloo att hon var VÄLDIGT läskig och obehaglig. Efter ett par dagar vart han lite nyfiken och tyckte hon var lite intressant. Detta ledde ju givetvis till att de började leka…. Häxa var ju inte sen att svara på de inviterna…

 

Baloo uppmanar gärna till lek och cirkusen drar igång ;) När han tröttnar hoppar han helt enkelt upp i soffan, där kommer inte Häxa upp (än). Nedanför står vilddjuret och gafflar, morrar och skäller, så mycket hon kan för att storebror ska komma ner och fortsätta den roliga leken. Som för det mesta går ut på att bitas, bitas och gnagas. De får inte rusa runt och leka, eftersom Baloo kan vara ganska (milt sagt) bufflig. Så Baloo ligger på golvet och de gnager så sött på varandra… Faktiskt väldigt intressant att kolla på, hur de kommunicerar med varandra. Återigen så fascineras jag av Baloos sätt att läsa andra hundar. Undrar hur han tänker ibland? Tex. Så kan Häxa smaska ganska friskt på hans underläppar, även tungan har hon smakat på. När han tycker att hon är för hård i nyporna knuffar han till henne och morrar lite lätt. Häxa piper då till och vad händer? Jo, Baloo går därifrån och tycker hon är skitläskig???

 

Jaja, han kommer snart tillbaka för fortsatt bus :)

Baloos favoritsysselsättning numera är:

Han hämtar en strumpa (jag han hittar lätt i våra garderober). Med strumpan dinglandes i munnen letar han upp Häxa, som givetvis inte är sen att sätta sig i andra änden på strumpan. Och när hon väl satt sig där, så sitter hon! Baloo släpper inte, och det gör inte lilla Häxan heller… Han släpar runt henne mellan frambenen genom halva huset. Kan ju tala om att det ser rätt så komiskt ut… När han tröttnar på leken, så ska han ju givetvis fly till soffan (där han än så länge får vara ifred). Alltså tar han sats från köket, passerar hallen och in i vardagsrummet, där han till sist gör ett jätteskutt upp i soffan. Nu har han strumpan för sig själv!

Trodde han!

Lillasyster har hängt med hela vägen, i andra änden på strumpan, och gör så även upp i soffan! Baloo kollar på mig med en uppgiven min. Ögonen säger: TAAAA BOOOORT! Där är leken slut ;)

 

Nog om leken med storebror då!

Nu har ju tävlingssäsongen dragit igång på allvar, vilket innebär en hel del möten på klubben. Häxa får ju hänga med på det mesta ;) Och vad jag kan se än så läng, så är jag väldigt nöjd. Hon är faktiskt en liten funderare. Jag har ju bara Baloo att jämföra med, och han har ju alltid varit väldigt fysisk i alla sina reaktioner. Och dessutom handlar ju han en del innan han tanken har landat ordentligt.

Häxa sätter sig ner, funderar- ska jag eller ska jag inte? Jo, jag ska! Och då ger hon sig in :) i vad det nu är. Tycker att detta visar sig i flera situationer, att hon verkligen analyserar några sekunder (till skillnad från matte, som analyserar i flera dagar) och sen går till handling.

 

Buren inne och i bilen är hon väldigt trygg i, väljer självmant att lägga sig där när hon är trött. Skönt!

Vi jobbar på med några livsnödvändiga ord, som namnet och loss ( EXTREMT nödvändigt har vi märkt). Namnet sitter nu riktigt bra och ”loss” funkar det med :)

 

Hon har även gjort entré på Fredriks jobb. Efter den dagen påstod Fredrik att det är ingen valp, det är en Gremlin i utbytt päls!!?? Jag fattar faktiskt ingenting?? Hon är ju bara VÄLDIGT söt ♥

 

Här kommer några bilder, de är redan att klassas som gamla. Från förra helgen. Krävs lite hjälp om man ska ligga på magen i gräset och fota liten söt monstervalp. Hon befinner sig gärna så nära linsen det bara går, och det vill gärna bli dåliga bilder då…


Lillasyster till Baloo, då måste man ha lång tunga ;)






Det där jäkla halbandet kliar HELA tiden

















Fredrik tänker byta, Häxa vill ha bägge ;)


Jag är HELT säker på att detta är den sötaste och godaste Häxa som finns ♥


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag är också säker på att det inte finns någon sötare Häxa. :)

Måste få träffa det lilla underverket live någon gång, försökte ringa igår men frun var inte hemma. Jag gör ett nytt försök ikväll igen. :)

2010-04-20 @ 05:09:26
URL: http://www.jamiciz.se
Postat av: Anna Trolle

Så söt hon är din valp och allt låter ju toppen. Måste åter igen säga att dina bilder är helt fantastiska- ens egna bilder bleknar helt bort jämfört med dina- ljuset, skärpan och detaljerna är toppen!



Ha en härlig dag!

2010-04-20 @ 07:49:06
URL: http://www.trollfamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Malin

Angelica! Igår-tävlingsmöte, ikväll-styrelsemöte, imorgonkväll-karlstad. Vi kanske kan boka en telefontid, du och jag? ;)



Annars är det ju bara du kikar hit! Jobbar bara torsdag denna veckan =)

2010-04-20 @ 16:12:26
URL: http://malinbaloo.blogg.se/
Postat av: Angelica

Telefontid kanske inte vore så dumt, vi verkar fullbokade både du och jag nu.

Igår - jobb, idag - skriva essä, i morgon - föreläsning dagtid och styrelsemöte med lrk kvällstid och även helgen är fulltecknad och där riskerar även allt att få ställas in om jobbet behöver mig.



Men vi MÅSTE hitta en tid att ses innan Häxa är könsmogen. ;)

Men vi kanske kan höras i luren under förmiddagen idag, jag behöver ju en paus i allt skrivande. :)

2010-04-21 @ 06:39:02
URL: http://www.jamiciz.se
Postat av: A

riktigt söt vovve!

2010-04-21 @ 07:44:06
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0